Benvinguts a GranBlau!

Des de GranBlau et fem arribar directament a casa el peix i el marisc fresc que estaves esperant. Descobreix la nostra oferta de productes i entra a formar part de la nostra comunitat de fishlovers.

Tenim peix i marisc fresc de diferents mides i presentat amb o sense preparació. Tots els nostres productes es poden comprar a través d’aquesta pàgina web, excepte alguns articles especials que tenen poca disponibilitat i una alta variabilitat de preu al mercat, i que només poden comprar-se per telèfon.

Som fishlovers

Som la cinquena generació d’una família de peixaters i majoristes que sempre hem treballat colze a colze amb pescadors i cuiners. La nostra doble vessant com a peixaters i majoristes ens permet oferir-te el millor d’aquests dos mons, i ara, amb GranBlau, fem un pas endavant i et portem la millor selecció de peix i marisc directament a casa teva.

Volem compartir la nostra experiència amb totes aquelles persones que, com tu, valoren la qualitat i la frescor del producte, aprecien la seva varietat i sabors, i experimenten amb nous plats i receptes.

Som peixaters gastronòmics

Entre nosaltres, sempre diem que tenim una passió diferent, una passió salada. Tot allò que tingui a veure amb la cultura del peix ens fa vibrar i ens engresca. És per això que vam pensar que calia dignificar la figura del professional del peix. L’expert que et dóna confiança i t’assessora, que t’ofereix el millor producte i que sap com manipular-lo, perquè estima el seu ofici i perquè estima la mar.

Molt més que peix

Quan diem que et portem el millor del mar, no només volem dir que et portem un producte fresc i de la millor qualitat, parlem també d'oferir-te el millor servei.

Ens esforcem per aconseguir-te el producte que busques, te'l manipulem i preparem de la millor manera, perquè tu només l'hagis de cuinar.
Et seleccionem i et recomanem el peix de temporada, t'oferim receptes i consells per cuinar-lo i preparar-lo.
Et garantim la traçabilitat de tots els nostres productes.
Estem en contacte permanent amb cuiners de referència per adaptar-nos a les teves necessitats i enriquir la teva cuina amb noves propostes.
T'oferim un servei de compra online fàcil, àgil i ràpid.

Fidels als valors

A GranBlau som fidels als valors de servei i qualitat que hem après des de petits i que s'expressen amb dedicació, treball, respecte a la mar i amb el nostre compromís per una vida saludable. Creiem que hi ha valors que no hauríem de perdre:

Saber d'on ve el peix, on l'han pescat i quina és la millor època per consumir-lo.
Poder cuinar el producte amb la mateixa frescor amb què ha sortit del mar.
Poder gaudir de la seva simfonia de sabors.

Compromesos amb el nostre producte i els nostres clients

El compromís de GranBlau és garantir la qualitat i la frescor del nostre producte, i per això:

Treballem sense estocs i sota comanda.
Som professionals amb molts anys d'experiència.
Manipulem el peix com tu vulguis i te'l presentem sencer, en racions a punt per ser cuinades, o de qualsevol altra manera que ens demanis.
Utilitzem envasos nets que preserven i respecten el producte
Mantenim la cadena de fred durant tot el procés.
El nostre peix no ha estat sotmès a cap tractament.

El millor producte amb el millor servei

Som una empresa familiar i del país fruit de cinc generacions dedicades al peix i al marisc, podem oferir-te amb tota seguretat la combinació que necessites: el millor producte amb el millor servei. A més, podem fer-te arribar aquest producte diàriament a la porta de casa teva!

Uneix-te a la comunitat de fishlovers de GranBlau.

Volem ser els teus peixaters de confiança!

EL TEU CISTELL

Comprar

UNIT.:

0

COMPRAR

TOTAL

0,00

↑  Tornar amunt

Registre correcte. En breu rebràs les nostres newsletters.

L' e-mail introduït no és correcte o bé ja es troba en les nostres bases de dades.