Tàrtar de tonyina vermella amb mango, coriandre i germinats

Ingredients:

Daus de tonyina

Mostassa

Llimona

Cibulet

Coriandre

Sal

Pebre

Oli d’oliva suau

Mango


Tornar

Preparació:

Descarteu la part fosca del llom de la tonyina i traieu-li la pell. Talleu-la a dauets petits. Amaniu amb mostassa, llimona, cibulet, coriandre, sal, pebre i oli d’oliva suau per amalgamar la mescla.

Presenteu-ho acompanyat de daus de mango.

Munteu el plat amb un motlle: a la part de sota, el tàrtar de tonyina, i a dalt, els daus de mango.

Bon profit!

 

Pregunta al cuiner!

EL TEU CISTELL

Comprar

UNIT.:

0

COMPRAR

TOTAL

0,00

↑  Tornar amunt

Registre correcte. En breu rebràs les nostres newsletters.

L' e-mail introduït no és correcte o bé ja es troba en les nostres bases de dades.