Sardina marinada en cítrics amb amanida de fruites

Ingredients:

Sardines

Aigua

Vinagre de xerès

 

Oli d’oliva suau

Llima

Taronja

Llimona

 

Amanida d'enciams "mesclum"

Fruites (pinya, síndria, etc.)

Torradetes o "picatostes"

Sal


Tornar

Preparació:

Deixeu macerar les sardines filetejades durant 25 minuts en una mescla de 70% d’aigua i 30% de vinagre de xerès.

Feu escórrer les sardines i deixeu-les macerar en oli d’oliva suau amb ratlladura de cítrics (llima, taronja, llimona) durant unes hores (millor tota una nit).

Presenteu el plat amb una amanida d’enciams “mesclum” i amb una barreja de fruites (pinya, síndria, etc.) tallades a daus. Amaniu-ho al vostre gust.

Acompanyeu amb torradetes o “picatostes”.

Bon profit!

Pregunta al cuiner!

EL TEU CISTELL

Comprar

UNIT.:

0

COMPRAR

TOTAL

0,00

↑  Tornar amunt

Registre correcte. En breu rebràs les nostres newsletters.

L' e-mail introduït no és correcte o bé ja es troba en les nostres bases de dades.