Salmó rostit a la flama amb brou de miso blanc i soja

Ingredients:

Per a 4 persones

 

8 lloms de salmó amb pell

 

350 ml d’aigua

20 g de miso blanc

6 g de kombú

60 ml de mirin

30 ml de sake

1 tija de citronelle

60 ml de salsa de soja

5 ml d’oli de sèsam

1 all laminat

40 g d’espinacs nets

120 g de shitake fresc

 

4 racions de salmó

brou de miso

2 cebes tendres tallades a làmines


Tornar

Recepta elaborada per l'Escola d'Hostaleria Hofmann en col·laboració amb GranBlau.

Preparació:

Per començar, flamegeu la pell del salmó amb un bufador (o a la planxa) i reserveu.

A continuació, prepareu el brou de miso. Feu bullir l'aigua, el miso blanc, el kombú, el mirin, el sake i la citronelle. Deixeu-ho coure uns 3 minuts, feu que infusioni, i després passeu-ho per un colador fi. Seguidament assequeu els shitakes a la salamandra, i quan siguin freds, talleu-los a trossos grans. Barregeu el brou amb la salsa de soja, l'oli de sèsam i l'all, i a continuació afegiu-hi els espinacs i els shitakes.

Per acabar, doneu un bull al brou i afegiu-hi el salmó. Deixeu que cogui uns minuts, retireu i serviu el brou i els altres ingredients. L’últim ingredient que heu d’incorporar és la ceba tendra laminada.

Bon profit!

Pregunta al cuiner!

EL TEU CISTELL

Comprar

UNIT.:

0

COMPRAR

TOTAL

0,00

↑  Tornar amunt

Registre correcte. En breu rebràs les nostres newsletters.

L' e-mail introduït no és correcte o bé ja es troba en les nostres bases de dades.