Salmó noruec marinat i fumat amb alfàbrega, cerfull i parmesà

Ingredients:

Filets de salmó

1 kg de sal

½ kg de sucre

25 g de sal fumada

 

Daus de salmó

Vinagreta de llimona (oli, llimona i xantana)

Oli d’alfàbrega

Gingebre fresc

 

Formatge parmesà

Cerfull

Amanida “mesclum”


Tornar

Preparació:

Deixeu macerar el salmó filetejat i escatat en la mescla d’1 kg de sal, ½ kg de sucre i 25 g de sal fumada durant 11 hores aproximadament.

Retireu la mescla de sal i sucre i passeu per aigua per netejar el salmó marinat (el mínim possible). Assequeu-lo amb paper de cuina.

Talleu a daus el salmó, barregeu amb una vinagreta de llimona (o llimona exprimida), oli d’alfàbrega i gingebre fresc ratllat.

Presenteu acompanyat de llenques de formatge parmesà, cerfull i d’una amanida “mesclum”.

Vinagreta de llimona: 30% de suc de llimona, 70% d’oli d’oliva suau i 2 g de xantana per litre.

Bon profit!

Pregunta al cuiner!

EL TEU CISTELL

Comprar

UNIT.:

0

COMPRAR

TOTAL

0,00

↑  Tornar amunt

Registre correcte. En breu rebràs les nostres newsletters.

L' e-mail introduït no és correcte o bé ja es troba en les nostres bases de dades.